طريقة تحضير كوسة باللحمة المفرومة والطماطم
مع الشرح بالصور
مقادير عمل كوسة باللحمة المفرومة
كوسة - لحم مفروم - عصير طماطم
بصل مفروم - فلفل حار - بقدونس
ثوم - سمن - ملح- فلفل - قرفة - زنجبيل
طريقة تحضير كوسة باللحمة المفرومة والطماطم
نبتدى بسم الله
أولا يتم تقوير الكوسة والحتفاظ بالحشو ثم تسخن
السمنة فى حلة على النار ثم يضاف البصل ويقلب
مع نصف معلقة ملح وفلفل ثم يضاف حتة فلفل حامى
ويقلب ثم تضاف اللحمة مع البهارات الملح والفلفل
والقرفة والزنجبيل وتقلب بأستمرارثم يضاف البقدونس
المقطع ويقلب حتى تمام السوا ثم يؤخذ نصف كمية
اللحمة ويحتفظ بالجزء الباقى فى نفس الطاسة ويضاف
عليه الحشو اللى كان داخل الكوسة ويضاف عصير
الطماطم ويقلب جيدا ويترك على النار ثم نحشى الكوسة
بالجزء الاخرمن اللحم المعصج وترص فى صينية
ويصب عليه الخليط اللحم مع الطماطم وتدخل الفرن
حتى تمام السوا وتقدم وبالهنا
فى امان الله
طريقة تحضير كوسة باللحمة المفرومة والطماطم
للمبتدئين بالصور
إرسال تعليق