جديد بالموقع



طريقة عمل الفراخ علي الطريقة الساحلية


مقاديرعمل الفراخ علي الطريقة الساحلية

فرخة مقطعة - عصير طماطم - صلصة طماطم

  ماء - طماطم مقطعة - بصل مقطع - خل  

عصيرليمون - سكر- كزبرة - قرن فلفل مقطع

 بصل بودرة - ثوم بودرة - زيت - كاري - فلفل مقطع

نصف كوب زيتون اخضر - زبيب - ملعقة عسل

طريقة عمل الفراخ علي الطريقة الساحلية
نبتدى بسم الله

أولا يوضع فى الخلاط ٣ ملعقةعصير طماطم

مع ملعقة صلصة ونصف كوب ماء مع٢ ثمرة

طماطم مقطعة والبصلة المقطعة مع٢ملعقة خل

مع عصير ليمون و٢ملعقة سكروالكزبرة وقرن

فلفل وثوم بودر وبصل بودر ويضاف الصوص

 في الخلاط وفي طاسة علي النار يسخن الزيت

مع الكاري ويقلب ثم  تغسل الفراخ بملح و فلفل وخل

 وتغسل بالماء ثم تضاف باقي المكونات ماعدا الفراخ

و يقلب جيدا ثم تضاف الفراخ و تقلب جيدا حتي

تتغطي تماما بالصوص وتترك علي نار منخفضة حتي

 تمام السوا وتقدم وبالهنا

فى أمان الله

تقديم وصفة تحضير الفراخ على الطريقة الساحلية

خطوة بخطوة بالصور

إرسال تعليق

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
انقر لرؤية رمز الإبتسامة!
لإدراج التعبيرات يجب إضاف مسافة واحدة على الأقل :d.

 
Top