طريقة عمل الفراخ الحارة بالجنزبيل والثوم بالصور
مقاديرعمل الفراخ الحارة بالجنزبيل والثوم
كيلو فراخ فيليه -٣ ملعقة سوداني محمص
فلفل مجفف ومقطع - زيت - جنزبيل
فصوص ثوم - بصل اخضرمقطع - زيت
ملعقة نشا - صويا صوص - خل عنب
الصوص
٢ ملعقة صويا صوص - سكر- خل - 2 معلقة ماء
طريقة عمل الفراخ الحارة بالجنزبيل والثوم
نبتدى بسم الله
أولا تخلط مكونات التتبيلة وتقطع الفراخ مكعبات صغيرة
ثم تغسل الفراخ بالخل ثم بالماء و تصفي جيدا
وتخلط الفراخ بالتتبيلة وتوضع جانبا ربع ساعة
يسخن الزيت فى طاسة علي النارنضيف الفراخ
ونقلبها حتي تقترب من النضج ثم نخرج الفراخ
وننظف الطاسة ونضع باقي الزيت ونضيف الجنزبيل
والثوم و نقلبهم ثم نضيف الفلفل الحار ويقلب ونضيف
الفراخ ثم نضيف السوداني وتخلط مكونات الصوص
وتضاف فوق الفراخ و تقلب حتي تتوزع جيدا ثم
نضيف البصل الاخضر و نقلب ٥ دقائق وتقدم ساخنة
طريقة عمل الفراخ الحارة بالثوم والجنزبيل للمبتدئين بالصور
إرسال تعليق