طريقة عمل اوراك الفراخ بالصلصة
مقاديرعمل اوراك الفراخ بالصلصة
اوراك فراخ - زيت - بصل شرائح
فصوص ثوم - ورق لورا - صلصة
ملح - كمون - شطة - قرفة - جنزبيل
طريقة عمل اوراك الفراخ بالصلصة
نبتدى بسم الله
أولاتتبل الفراخ بالملح ثم يسخن الزيت في الطاسة جيدا
وتضاف قطع الفراخ وتترك الفراخ ٥ دقائق علي كل
جنب دون تقليب حتي يقترب لونها من البني
تنقل الفراخ الي طبق ويضاف الشطة و الكمون في
نفس المقلاة لتحمص قليلا ثم يضاف البصل والثوم
والجنزبيل وتضاف الصلصة و ورق اللورا و الملح
و يقلب جيدا وتطهي الصلصة ١٠ دقائق و نضيف قليل
ماء اذا احتاجت نضع الدجاج مرة اخري في المقلاة ويقلب
مع الصلصة وتغطي المقلاة حتى تمام السوا
وتقدم وبالهنا فى امان الله
طريقة تحضير أوراك الفراخ بالصلصلة مع الشرح بالصور
والفيديو
إرسال تعليق