طريقة تحضيرألذ برجر بالروزمارى مع الشرح بالصور
مقاديرعمل برجر بالروزمارى
نصف كيلو لحمة مفرومة - روزمارى جاف
نصف كوب بقسماط - 2 معلقة كاتشب
بصل مبشور - بيضة - زيت
جنزبيل - قرفة - ملح - فلفل أسود
طريقة تحضيربرجر بالروزمارى
نبتدى بسم الله
أولا فى بولة يضاف اللحمة المفرومة وتضاف البصلة
واروزمارى الناشف و 2 معلقة كاتشب والبقسماط ناعم
والبيضة والملح والفلفل والقرفة والجنزبيل ويقلب جيدا
فى صينية تدهن بالزيت ثم احضرى كيس بلاستيك
ثم تكور بالحجم الذى ترغبين فيه وتضغطى على كل
برجر بالكيسة فوق وتحت وترص فى الصينية
وتدخل الفرن حتى تمام السوا
طريقة تحضيرألذ برجر بالروزمارى مع الشرح بالصور
إرسال تعليق