أسهل طريقة تحضير العاشورة المصرية بالصور
طريقة تحضير العاشورة المصرية بالصورللمبتدئين
مقاديرتحضير العاشورة المصرية
ربع كيلو قمح - لترلبن - مقدارسكر
مقدارفانيليا - ربع كوب نشا
طريقة تحضير العاشورة المصرية بالصورللمبتدئين
طريقة تحضير العاشورة المصرية
نبتدى بسم الله
أولا يتم نقع القمح من قبلها بيوم فى ماء ساخن
وتانى يوم يوضع على النار حتى تمام السوا
ثم يضاف كيلوالاربع لبن
واول يغلى ضيفى السكر والفانلييا
وبعد ما يغلى تكونى مجهزة النشا
ربع كوب ماء مذوبة فى 3 ملاعق نشا كبار
وابتدى ضيفى مع التقليب المستمر
عشان النشا توصل للسمك المطلوب عاوزة
يتقل اكتر دوبى ملعقه نشا فى ملعقتين ماء
وضيفيهم مع التقليب المستمر
وبعدها تصب فى اكواب او كاسات للتقديم
وتزين بالمكسرات
وتزين بالمكسرات
طريقة عمل العاشورة للشيف يسرى
أسهل طريقة تحضير العاشورة المصرية بالصور
طريقة تحضير العاشورة المصرية بالصورللمبتدئين
إرسال تعليق