طريقة عمل تورتة الكنافة بالشيكولاتة وكريمة البندق



مقاديرعمل تورتة الكنافة بالشيكولاتة وكريمة البندق

كنافة - كريمة بندق - شيكولاتة سايحة

الشربات
2 كوب سكر- كوب ماء

عصير ليمون - فانيليا

طريقة عمل تورتة الكنافة بالشيكولاتة وكريمة البندق

نبتدى بسم الله

أولا  يجهز الشربا ويضاف الماء حلى السكر مع الليمون

 والفانيليا وتترك على نار هادئة ثم يضاف السمن السائح

علي الكنافة ثم تفرد الكنافة علي الصينية وتخبز الكنافة

في فرن ساخنة علي حرارة 180 درجة حتى يتحمرالوجه

نقوم بعمل طبقات من الكنافة ونحشي بين هذة الطبقات

بكريمة البندق ثم يصب الشربات علي الكنافة

ثم تزين بالشيكولاتة السايحه وبالهنا والشفا

فى أمان الله

 طريقة تحضير تورتة كنافة بالشيكولاتة وكريمة البندق بالصور

إرسال تعليق

 
Top