طريقة عمل ألذ فراخ بشرائح الاناناس مع الشرح بالصور
مقادير عمل الفراخ بشرائح الاناناس
صدور فراخ - ربع كوب عصير اناناس
3 ملعقة مربى اناناس - 3 ملعقة عصير برتقال
2 ملعقة مستردة - جنزبيل - كارى
4 شريحة اناناس - 2 ملعقة زبدة
زعتر - ملح - فلفل
طريقة عمل فراخ بشرائح الاناناس
نبتدى بسم الله
أولايخلط المربى مع عصير البرتقال والمستردة
والجنزبيل والكارى وتسخن الزبدة فى طاسة على النار
وتضاف صدور الدجاج ونتبلها بالزعتر والملح والفلفل
ونتركها حتى تمام النضج ونضع عصير الاناناس
نرفعها من الطاسة ثم نضع شرائح الاناناس ونتركها
حتى تتحمر قليلا وفى حلة على النار نضع الصوص
ونسخنه بدون ان يغلى ويضاف على الفراخ
أسهل وأفضل طريقة عمل الفراخ بشرائح الأناناس بالصور
إرسال تعليق