أسهل طريقه عمل الارز بالكاري والفراخ
أفضل طريقة لعمل الارز بالكاري والفراخ
أحلى وصفة لعمل الارز بالكاري والفراخ بطريقة سهلة
طريقه عمل أحلي الارز بالكاري والفراخ

 احضرت لكم اسهل طريقة لعمل الارز بالكارى والفراخ وهى تعتبرمن الاكلات المحبوبة لدى الكثير
المقادير

نصف كيلو صدور فراخ فيليه
بصلة متوسطه الحجم
1كوب أرز مغسول ومصفي ومنقوع
 3 قرن فلفل ألوان
 زيت
بهارات كاري وملح وفلفل مفضلة حسب الرغبة 


طريقه التحضير
 تقطع صدور الفراخ والفلفل الالوان والبصل جوليان ( شرائح طولية ) ثم نضع حله علي النار يوضع فيها الزيت ونضيف البصل الي أن يذبل ثم نضيف الفراخ  وتقلب حتي تستوي ونضيف الفلفل الاحمر والاخضر 
ثم نضيف الارز مصفي جيدا ويغمر بالماء ويضاف التوابل  ويقلب باستمرارالي ان ينشف الماء

 
طريقة الطهى
تترك الحلة على النارثم نهدي النارحتي تمام السوا

طريقة تقديمها الى السفرة
 يقدم طبق الارز بالكارى والفراخ الى السفرة ويزين بالبقدونس مع بطاطس محمره حسب الرغبة 


بالهنا والشفا 
ويارب ينال إعجابكم 
أسهل طريقه عمل الارز بالكارى والفراخ بالصور
أفضل طريقة لعمل الارز بالكارى والفراخ بالصور
أحلى وصفة لعمل الارز بالكارى والفراخ بطريقة سهلة
طريقة عمل طبق الارز بالكارى والفراخ بالصور

  

إرسال تعليق

 
Top