طريقة عمل ألذ فراخ بالمرتة مع الشرح بالصور


مقاديرعمل فراخ بالمرتة 

فرخة كاملة - نصف كيلو بصل

كمون ناعم - حبهان - زبدة - زيت

معلقة صلصلة - ملح - فلفل

طريقة تحضير الفراخ بالمرتة

نبتدى بسم الله

أولا يسخن الزبدة مع الزيت فى طاسة على النارثم 

يضاف البصل المقطع مع الكمون والملح والفلفل الأسود

 الى ان يتغير لون البصل ثم تحشى الفرخة وبين الجلد

 وتترك حوالى ساعتين ثم توضع فى صينية وترش بالزيت

 وتدخل الفرن حوالى ساعة ونصف حسب حجم الفرخة

حتى تمام السوا ويوضع على الوش معلقة صلصلة

 وزيت وتدخل الفرن لتحمروتقدم وبالهنا 

فى أمان الله

طريقة عمل ألذ فراخ بالمرتة مع الشرح بالصور

إرسال تعليق

 
Top