طريقة تحضير تورتة الكنافة بالكريمة للمبتدئين بالصور
مقاديرتحضير تورتة الكنافة بالكريمة
نصف كيلو كنافة - 2 كوب زبدة ذائبة
3 كريمة دريم - 2 كوب لبن - 2 كوب عسل أوشربات
مكسرات - جوزهند
طريقة تحضير تورتة الكنافة بالكريمة
نبتدى بسم الله
اولا تقطع تقطع الكنافة بالمقص بسمك 3 سم ثم تفرك
باليد ثم تضاف عليها الزبدة السايحة على النار
حوالى كوب ونصف وتقلب بالمعلقة ثم تقسم نصفين
وتوضع كل نصف فى صينية أنا كان عندى 2 صينية
على شكل قلب قسمتهم فيهم ثم نضغط عليهم باليد ثم
ندخلهم فرن على درجة حرارة 180 حوالى ربع ساعة
ثم تجهز كريمة دريم وتفرد على القسم الأول ويضاف
الصينية الثانية ويفرد الكريمة وتزين حسب ذوقك
بالمكسرات وجوز الهند وتقد وبالهنا
ثم تجهز كريمة دريم وتفرد على القسم الأول ويضاف
الصينية الثانية ويفرد الكريمة وتزين حسب ذوقك
بالمكسرات وجوز الهند وتقد وبالهنا
فى أمان الله
طريقة تحضير تورتة الكنافة بالكريمة مع الشرح بالصور
إرسال تعليق